The ginger and tonic
ingrediënten
Voor +/- 25 koekjes
- 140 gr boter (kamertemperatuur)
- 60 gr poedersuiker
- 1 vanillestok
- 170 gr bloem
- 25 gr eiwit
- snuifje zout
- 1 doosje gekonfijte kersen
- spuitzak
- gekartelde spuitmond
1
Verwarm de oven voor op 220 °C.
2
Schraap het merg uit het vanillestokje en voeg het toe aan de boter.
3
Voeg de suiker en het eiwit toe aan de boter en meng alles tot een glad beslag.
4
Zeef de bloem onder het mengsel en voeg het snuifje zout toe.
Meng dit alles kort en krachtig.
5
Bekleed een bakplaat met bakpapier.
6
Voeg de gekartelde spuitmond toe aan de spuitzak en vul deze op met het beslag.
7
Spuit rozetjes van het beslag en druk in het midden een kers.
8
Bak de koekjes gedurende 8 minuten af in de voorverwarmde oven.