The ginger and tonic
ingrediënten
3 zakjes gnocchi balls van Panzani
1 bak champignons
1 zak spinazie
1 teentje look
1 ajuin
1/2 blokje kippenbouillon
1 eetlepel Boursin cuisine (fijne kruiden)
400 ml room
25 gr parmezaanse kaas
Pezo
boter & olijfolie
Smelt boter in een pan en bak de gnocchi aan tot ze een mooi korstje krijgen.
Leg een deksel op de pan en laat de gnocchi verder garen op een zacht vuurtje.
Verhit een andere pan met olijfolie en bak hierin de champignons.
Voeg hier de ajuin en knoflook aan toe en bak tot alles beetgaar is.
Doe de gespoelde spinazie bij de champignons en laat deze slinken.
Voeg hier de room en Boursin aan toe en laat dit alles op een laag vuur sudderen.
Verkruimel een half bouillonblokje in de saus.
Voeg de parmezaan toe en kruid alles af met peper en zout.
Tip: Is je saus nog te lopend? Voeg dan een beetje witte maïzena toe aan het geheel.
Leg de gnocchi mee in de pan en schep alles zachtjes om.