Rozemarijn cashewnoten

Chef2 0

Rozemarijn cashewnoten

ingrediënten

Voor 1 portie borrelnootjes
  • 200 gr cashewnoten
  • 1 tbsp verse, gehakte rozemarijn
  • 2 tsp ahornsiroop
  • 1/4 tsp grof zeezout
  • Snuifje rode chilivlokken
1

Verwarm de oven voor op 170 °C.

2

Doe in een kom de cashewnoten, de ahornsiroop, de rozemarijn, de chilivlokken en het grof zeezout. 

Meng alles goed door.

3

Doe het notenmengsel in een licht ingevette ovenschaal.

4

Verspreid de noten in gelijke laag en lepel de kom waarin je het mengsel maakte nog even goed uit over de noten.

5

Bak de noten gedurende 15 minuten in de voorverwarmde oven.

Roer om de 5 minuten de noten even goed door.

6

Haal de noten uit de oven. Deze zullen nog een beetje zacht zijn maar tijdens het afkoelen worden ze krokanter.

7

Eens afgekoeld kan je de noten ongeveer 1 week besparen in een luchtdichte pot.