The ginger and tonic
ingrediënten
- rucola
- watermeloen
- granaatappelpitjes
- rode ui
- kerstomaten
- feta
- peterselie
- peper
- zout
- olijfolie
Nu de eerste zonnestraal in het land zijn en we alleen maar kunnen hopen op en goede zomer toveren alvast even de zon op je bord!
Dat doe je in een handomdraai met deze verfrissende couscous-salade.
Heerlijk met een stuk stokbrood of homemade Italiaanse crackers.
Kook de parelcouscous volgens de instructies op de verpakking.
Giet de couscous af en spoel af onder koud water.
Doe wat olijfolie over de parelcouscous zodat de korrels niet aan elkaar gaan plakken en kruid af met peper en zout. Laat volledig afkoelen.
Snij de watermeloen in blokjes en snij de rode ui in halve ringen.
Vervolgens snij je de tomaten in vier en hak je de peterselie fijn.
Meng de watermeloen, de tomaatjes, de granaatappelpitjes, de rode ui en de peterselie onder de afgekoelde parelcouscous.
Neem een grote kom en leg hierin de couscous-salade, werk af met de rucola.
Verkruimel er tenslotte de feta overheen.
Laat het smaken!