The ginger and tonic
ingrediënten
- 8 wraps
- 1 puntpaprika
- 1 paprika
- 1 ui
- 1 teentje look
- blik maïs
- blik bruine bonen
- 1 bakje Parijse champignons
- 600 gr gemengd gehakt
- 1 potje zure room (crème fraîche)
- geraspte kaas (1 zakje)
- Taco-kruiden
- 800 gr tomatenblokjes
- optioneel: avocado
Verwarm de oven voor op 200 °C.
Snij de champignons fijn en bak ze in een braadpan. Voeg hier de fijngesnipperde ui en de look aan toe.
Snij vervolgens de paprika's in blokjes en voeg toe aan de champignons.
Laat deze een paar minuten meebakken.
Voeg het gehakt toe aan de groenten en bak het rul.
Eens het gehakt gaar is voeg je 400 gr tomatenblokjes.
Kruid naar smaak af met de taco-kruiden, pezo en gedroogde kruiden.
Bedek de bodem van je ovenschaal met de tomatenblokjes.
Hou nog wat tomatenblokjes over om straks over de wraps te smeren.
Bestrijk de wraps met zure room, vul ze met het gehakt-groentenmengsel en rol ze vervolgens op.
Leg de wraps in de ovenschaal en verdeel er de rest van de tomatenblokjes over.
Werk af met wat geraspte kaas en bak de wraps ongeveer 20 minuten in de voorverwarmde oven.