Mexicaanse wraps uit de oven

Chef2 0

Mexicaanse wraps uit de oven

ingrediënten

Voor 4 personen
  • 8 wraps
  • 1 puntpaprika
  • 1 paprika 
  • 1 ui
  • 1 teentje look
  • blik maïs
  • blik bruine bonen
  • 1 bakje Parijse champignons
  • 600 gr gemengd gehakt
  • 1 potje zure room (crème fraîche)
  • geraspte kaas (1 zakje)
  • Taco-kruiden
  • 800 gr tomatenblokjes
  • optioneel: avocado 
1

Verwarm de oven voor op 200 °C.

2

Snij de champignons fijn en bak ze in een braadpan.  Voeg hier de fijngesnipperde ui en de look aan toe.

3

Snij vervolgens de paprika's in blokjes en voeg toe aan de champignons.

Laat deze een paar minuten meebakken.

4

Voeg het gehakt toe aan de groenten en bak het rul.

5

Eens het gehakt gaar is voeg je 400 gr tomatenblokjes.

Kruid naar smaak af met  de taco-kruiden,  pezo en gedroogde kruiden.

6

Bedek de bodem van je ovenschaal met de tomatenblokjes.

Hou nog wat tomatenblokjes over om straks over de wraps te smeren.

7

Bestrijk de wraps met zure room, vul ze met het gehakt-groentenmengsel en rol ze vervolgens op.

8

Leg de wraps in de ovenschaal en verdeel er de rest van de tomatenblokjes over.

9

Werk af met wat geraspte kaas en bak de wraps ongeveer 20 minuten in de voorverwarmde oven.