The ginger and tonic
ingrediënten
Voor 1 grote karaf
- 500 ml water
- 250 ml citroensap
- 1 tbsp citroenzeste
- 200 gr kristalsuiker
- 500 ml bruiswater
- 450 gr aardbeien Ijsblokjes
1
Doe het water en suiker in een steelpan en breng aan de kook.
Zet het vuur zachter tot de suiker volledig is opgelost.
2
Doe de citroenschil en het citroensap bij het suikerwater en laat dit volledig afkoelen.
3
Eens afgekoeld zeef je het mengsel in een propere karaf.
4
Snij de aardbeien in vier en mix deze tot een puree.
5
Doe de aardbeienpuree bij het suikerwater en roer alles goed door.
Zet alles in de koelkast en laat volledig afkoelen.
6
Doe het bruiswater bij aardbeienmengsel en roer goed door.
Giet dit alles in glazen en werk af met ijsblokjes, citroenschijfjes, aardbeien en munt.