The ginger and tonic
ingrediënten
Voor 4 personen
- 2 courgettes
- honing
- pijnboompitten
- burrata
- kruimeldeeg
- grof zeezout
- peper
- za’atar
Kijk zeker even naar de reel op de pagina van Un zeste pour deux, dan zal het recept zeker lukken!
1
Verwarm de oven voor op 180 °C.
2
Bedek een bakplaat met bakpapier en maak vier kleine cirkels met honing.
3
Snij de courgettes fijn en leg ze in cirkels op de honing.
4
Bedek de courgettes met deeg en vouw de randjes onder de courgettes.
5
Prik gaatjes in het deeg.
6
Bak de taartjes gedurende 20 à 25 af in de voorverwarmde oven.
7
Laat de taartjes 10 minuten afkoelen en draai ze dan om zodat de courgettes bovenaan liggen.
8
Snij een bol burrata open en lepel er het binnenste uit.
9
Werk de taartjes af met een beetje van de binnenkant van de burrata, pijnboompitten, een beetje grof zeezout, peper en de za’atar kruiden.