Woodhouse Limburg - Sippenaeken

Eating icon 1 iconmonstr-eat-5-thin

Woodhouse Limburg - Sippenaeken

Tinthouse

Een weekendje ontspannen

Een weekendje weg tijdens Corona? Niet altijd even simpel. De Tiny houses van Beau Jean Vacances kunnen hiervoor wel een oplossing bieden. Deze moderne huisjes bevinden zich in de prachtige Voerstreek in het landelijk gelegen Sippenaeken .

In deze zeer gezellige kleine houten huisjes kan je helemaal tot rust komen en één worden met de natuur. 

Slaapkamer tinyhouse
badkamer

De Woning

Als je ook een weekendje weg wil boeken bij Woodhouse Limburg dan kan je kiezen uit vier Tiny Houses, steeds geschikt voor twee personen: The Golden House, The White House, The Black House en The Green House.

Zoals je op de foto’s van de keuken en de badkamer kan zien kozen wij voor The Green House.

Tip: Boek tijdig je verblijf want de huisjes zijn meestal al gedurende enige tijd gereserveerd. Of hou hun Instagram in de gaten voor last minute deals.

Het huisje zelf is niet groot maar door zijn moderne en praktische inrichting mis je zeker geen ruimte. Het huisje zelf bevat 4 kamers: een slaapkamer, een badkamer, een keuken en een living. 

De living en de keuken kan je terugvinden op de eerste verdieping. Na je wandeling of fietstocht even genieten van de natuur of een welverdiend glas wijn? Neem dan zeker even plaats op het terras. Een extra groot pluspunt is dat je van hieruit een prachtig zicht hebt op de natuur.

keuken tinyhouse

Voerstreek

Sippenaeken is een klein dorpje midden in de Voerstreek, gekend voor zijn prachtige natuur. Met een fiets- en wandelknooppunten wandel kan je je dagenlang amuseren in dit heuvelachtige landschap.

Ja, smeer de kuiten al maar goed in want je zal er in no time heel wat hoogtemeters bij elkaar sprokkelen.

Verder is het ook de ideale uitvalsbasis voor een dagje Maastricht of Aken. Gezien de huidige coronamaatregelen besloten wij niet over de grens te gaan.

Als de durvers die we zijn besloten we toch een fietstocht naar het drielandenpunt te maken. Het uitzicht is zeker de moeite en je kan zeker ook eens naar boven gaan op één van de uitkijktorens.

Heb je genoeg avontuur gehad of wil je gewoon even “chillen”? Keer dan terug naar jouw Tiny House en zet via Spotify de Tinyhouse playlist op.

 Zet dan s’avonds de Woodhouse playlist op  met Spotify.  Ideaal als achtergrond muziek bij een potje Rummikub.

Landschap voeren
Playlist tinyhouse